AT HORMIT

Ilmainen asiantuntijan arviokäynti

Ota yhteyttä!

Varaa ilmainen asiantuntijan arviokäynti pääkaupunkiseudulla tarkempaa tarjousta varten.

HORMIEN MASSAUS, PUTKITUS JA SUKITUS

Vahingoittunut savuhormi on merkittävä paloturvallisuusriski. Vuotava hormi tai hormisto ei estä hajuttoman häkäkaasun kulkeutumista muihin hormeihin tai tiloihin. On tärkeää korjata vauriot ennen hormiin liitetyn tulisijan käytön jatkamista. Korjaamme rapautuneen savuhormisi nopeasti ja siististi massaamalla, putkittamalla tai sukittamalla

Massaus

massaus

Massauksella voidaan parantaa huonokuntoisen hormin paloturvallisuutta merkittävästi. Massaus pienentää hormin poikkipinta-alaa vähemmän kuin putkitus. Massauksessa hormin epätasaisuudet tasoitetaan, mikä parantaa hormin vetoa ja helpottaa nuohousta.

Putkitus

Putkituksella saadaan vaurioitunut hormi palautettua paloturvalliseksi ja kestäväksi. Putkitus toteutetaan yläkautta, jolloin muurauksia ei yleensä tarvitse purkaa. Putkitus on nopea ja siisti korjausratkaisu moneen kohteeseen.

putkitus

Sukitus

Ilmanvaihtohormien ja tuloilmahormien kunnostamiseen soveltuu FiTFiRE+ lasikuituytimellä varustettu lämpökarkaistu "sukka" - innovatiivinen järjestelmä ilmanvaihtohormien kunnostamiseen. Soveltuu myös kondensoiville öljy/kaasu -käyttöisille kattiloille.

FITFIRE+ SUKITUSMENETELMÄ

putkitus FitFire +plus ilmanvaihtokanavien korjaus sukituksella

FiTFiRE+ on innovatiivinen järjestelmä ilmanvaihtohormien kunnostamiseen ja se yhdistää toimivimmat materiaalit ja teknisen nerokkuuden. Se on lasikuituytimellä varustettu lämpökarkaistu "sukka". Menetelmä soveltuu erinomaisesti ilmanvaihtohormien ja tuloilmahormien kunnostamiseen sekä kondensoiville öljy/kaasu -käyttöisille kattiloille. Hormikunnostus ilman putkien vaihtoa, muuraustöitä tai ulkoisia rakennustelineitä.

Järjestelmän edut

  • yhtenäinen, saumaton hormi
  • mekaaninen, kemiallinen ja lämmönkestävä, itsekantava rakenne
  • sileä sisäpinta
  • hormin lämpö- ja kaasueristysominaisuuksien täydellinen palauttaminen

FiTFiRE+ -vaippa myötäilee hormin seinämiä ja muotoutuu täysin sen mukaiseksi pienentämättä hormin poikkipinta-alaa. Helpoin ja nopein tapa uudistaa hormeja. Sen avulla voidaan uudistaa sellaisetkin hormikanavat, joita ei voida parantaa muilla järjestelmillä. Fitfire+ kunnostettu hormi takaa pitkän käyttöiän.

Lämmityskattiloiden palamiskaasut johdetaan hormien kautta ulkoilmaan. Voimassa olevissa säännöksissä on vetoa koskevat vaatimukset vähimmäispaineelle, jolla varmistetaan järjestelmän käyttöturvallisuus. Mikäli nämä vaatimukset eivät täyty, on ehdottoman tärkeää tehdä hormin rakenteen kuntokartoitus. Hormikanavan mitat määritetään edistyneillä videokameroilla. Myös putket tarkistetaan mahdollisten tukosten tai halkeamien varalta. Ratkaisuna on usein hormikanavan kunnostaminen.

TURVALLINEN YMPÄRISTÖ JA PUHDAS ILMA OVAT KAIKKIEN PERUSOIKEUS

Ihminen viettää jopa 90 % ajastaan sisätiloissa. Maailman terveysjärjestö WHO on julistanut puhtaasta sisäilmasta kaikkien ihmisten perusoikeuden.

Luotettava Kumppani